USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Уряд прийняв відставку Саакашвілі

9 Листопада 2016 15:19
У середу, 9 листопада, на засіданні Кабінету міністрів України схвалили відставку очільника Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Про це повідомляє Кореспондент.

Відповідне рішення український уряд прийняв під час розгляду останнього пункту порядку денного «Кадрові питання». Зі слів одного з міністрів, саме туди політики включили питання схвалення відставки губернатора Одещини.

«Кадри за списком дивіться, будь ласка», - сказав міністрам глава уряду Володимир Гройсман. Після того, як жодних зауважень не надійшло, прем’єр затвердив ухвалення рішення по кадрах.

Схвалення відставки Саакашвілі підтвердив також міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак. «Питання розглядали. Прийняли», - сказав він після засідання уряду.

Нагадаємо, губернатор Одеської області, екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі у понеділок, 7 листопада, подав у відставку. Серед причин, а їх декілька, Саакашвілі виділив одну - політичну. Він звинуватив Порошенка в підтримці корупційних кланів в Україні.

Як повідомлялося раніше, на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі зробив 34 обіцянки. 14 із них виконав. Стільки ж зобов'язань чиновника "у процесі виконання". 6 обіцянок провалені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus