USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Уряд запускає програму підтримки працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

23 Березня 2022 05:28
Міністерство економіки України запускає програму підтримки працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«У рамках підтримки створення робочих місць запроваджується програма компенсації роботодавцям витрат на зарплату працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб у розмірі 6,5 тис. грн за кожного такого працівника протягом двох місяців», - йдеться в повідомленні.

Для участі в програмі підприємству потрібно укласти трудовий контракт з громадянином, який є ВПО, і зареєструвати дані про працевлаштовану особу через портал «Дія» або надати заяву до Державної служби зайнятості.

Читати ще: Грошова і медична допомога, навчання, легальна робота: на що можуть розраховувати українські біженці в Польщі

Такий порядок діятиме під час воєнного стану та ще 30 днів після його завершення.

Також на сьогодні уряд здійснює релокацію підприємств з областей, де ведуться бойові дії, для збереження наявних робочих місць та відкриття нових вакансій у бізнесах, які же працюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus