USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Уряд змінив умови програми «Теплі кредити». Інфографіка

17 Вересня 2016 21:15
Зміни стосуються лише розміру відсотків суми кредиту, який відшкодовується державою для фізичних осіб.

Днями на офіційному сайті Кабінету Міністрів України опублікували зміни до діючої програми «Теплі кредити». Зміни стосуються лише розміру відсотків суми кредиту, який відшкодовується державою для фізичних осіб, незалежно від отримання ними субсидії, - пише портал Житло. in.ua.

Віднині фізичні особи зможуть брати кредити на енергозберігаючі заходи та матеріали з відшкодуванням державою суми кредиту у розмірі 35 % (але не більш, ніж 12 тис. гривень за одним кредитним договором), замість 30% (не більш, ніж 14 тис. гривень за одним кредитним договором), незалежно від того, чи отримують такі фізичні особи субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, чи ні.


Досі діяла норма, що відшкодування для фізичних осіб, які отримують субсидію, становить 70 % від суми кредиту.

Якщо ж «теплий кредит» буде брати ОСББ, власники квартир, які отримують субсидію, мають право на відшкодування державою 70 % суми кредиту (але не більш, ніж 14000 гривень в розрахунку на одну квартиру багатоквартирного будинку за одним кредитним договором).


Кредитні зобов’язання, які були взяті позичальниками до набрання чинності змін до постанов, будуть виплачуватися згідно з Порядком, що діяв на час отримання кредиту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ТЕПЛО Показати IP 17 Вересня 2016 23:43
ЗАСУНЬТЕ ВЛАДО СВІЙ КРЕДИТ В ОДНЕ МІСЦЕ І ПОГЛИБШЕ
Ахванасій Показати IP 18 Вересня 2016 01:05
Вітаю шановних нащадків славних козаків з черговим здобуттям.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2016 09:36
70 % замінили на 35 %. При чому банк два місяці бере відсотки поки держава не погасить свої зобов'язання. В чому вигода?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus