USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Загиблим воїнам «Небесної сотні» банк списав кредити

9 Липня 2014 16:58
Чотирьом родинам загиблих воїнів «Небесної сотні» один з банків України списав кредити. Начальник управління Національного Банку у Волинській області Олександр Бєлік закликає й інші фінустанови прослідувати цьому прикладу.

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта з начальником управління Національного Банку у Волинській області Олександром Бєліком.

«Ощадбанк» показав хороший приклад: вони прийняли рішення по чотирьох родинах загиблих воїнів із «Небесної сотні», аби їм списати заборгованість із кредитів. Ми закликаємо усі банки підтримати таку ініціативу, адже люди віддали за волю України найдорожче, що в них є – життя. Треба з розумінням до такого підходити», - звернувся до банкірів Олександр Бєлік.

Зауважимо, понад 2,5 тисячі військових, які зараз захищають Україну в зоні АТО, за станом на початок липня мають оформлені кредити в банках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
оксана Показати IP 9 Липня 2014 22:47
А якже ж з кредитами важкопоранених, які на все життя залишились інвалідами????
Анонім до оксана Показати IP 13 Липня 2014 12:27
А им надо умереть
Анонім Показати IP 10 Липня 2014 07:17
Це виходить, що з ними розраховуються грошима вкладників. Люди, хто має депозити в банках подумайте!
Донбасс Показати IP 13 Липня 2014 11:22
ЗАГИБЛИМ ВОЇНАМ «НЕБЕСНОЇ СОТНІ» БАНК СПИСАВ КРЕДИТИ За это надо было умереть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus