USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уряд допоможе інвесторам на Волині?

29 Січня 2009 13:50
Наступного тижня на засіданні уряду голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк звітуватиме про стан реалізації для області інвестиційних проектів. Про це 29 січня йшлося під час робочої наради  у заступника голови ОДА Василя Байцима, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів Василь Байцим, є доручення від Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко проінвентиризувати всі інвестиційні проекти в області. Окрім того, волинська влада підготує перелік стратегічних для краю проектів, для реалізації яких потрібна допомога центральних органів влади. Саме по цьому переліку губернатор і дасть звіт уряду.
Учасники наради обговорили основні інвестиційні проекти, які реалізуються в області за кошти державних та приватних структур. Найбільше проектів припадає на частку корпорації «Богдан». Зокрема, організація виробництва тролейбусів і автобусів на ЛуАЗі та випуск компонентів комплектуючих до транспортних засобів у Нововолинську.
Не оминули увагою чиновники і будівництво у Луцькому районі зводу корпорації «Нестле» та сміттєпереробного комплексу. Зокрема, для будівництва останнього інвестора знайшли, але корпорація «СхідЗахідСпецБуд» готова вкладати гроші у разі одержання урядової гарантії для відкриття кредитної лінії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus