USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уряд переслідує Шибу?

30 Жовтня 2008 09:45
Міністр житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко вважає, що проти деяких мерів міст необхідно порушувати кримінальні справи з приводу несанкціонованих підключень до тепломереж в містах України.Про це 30 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Про те, що проти деяких мерів міст необхідно порушувати кримінальні справи, за інформацією «Української правди», заявив міністр ЖКГ Олексій Кучеренко під час прес-конференції. Кучеренко зазначив, що на сьогодні зафіксовані кілька таких випадків, зокрема, це стосується зриву пломб.
«Це мер міста Луцьк, який гордо про це заявив. Міський голова міста Івано-Франківськ – попередив, що він це зробить...» – наголосив міністр.
За словами пана Кучеренка, «Нафтогаз» мав намір порушити кримінальні справи по зазначених фактах, але дуже швидко були організовані судові рішення за позовами жителів певних міст, відповідно до яких і діяв міський глава. «Ми вимагали, тому що це, безумовно, карний злочин, спільно і Мін’юстом створити комісію, щоб дати всім цим діям правову оцінку», – розповів він.
Кучеренко підкреслив, що питання про порушення кримінальних справ – це справа НАК «Нафтогаз України». «Але я б на місці «Нафтогаза» порушив і довів би до кінця. І я думаю, якщо НАК хоче мати якусь платіжну дисципліну – вони повинні довести до кінця цю справу», – підкреслив він.
Раніше глава правління «Нафтогазу» Олег Дубина заявив, що на сьогодні практично всі області заборгували за газ, поставлений протягом опалювального сезону 2007-2008 років. За його словами, заборгованість становить 1 мільярд 160 мільйонів гривень, і без її погашення НАК «Нафтогаз України» не виділить лімітів і не стане поставляти газ нікому з боржників.
«Відповідальність за відсутність тепла в будинках на сьогоднішній день несуть винятково мери міст і глави держадміністрацій», – підкреслив Дубина.
Довідково:
Луцький міськрайонний суд заборонив припиняти опалювальний сезон у Луцьку. Про це під час прес-конференції розповів Луцький міський голова Богдан Шиба. За його словами, Луцький міськрайонний суд заборонив «Луцьктеплу» припиняти подачу гарячої води і тепла мешканцям обласного центру. Окрім того, «Нафтогазу» і ДК «Газ України» заборонено відключати  від газу об’єкти теплопостачапаня.
Луцький міський голова Богдан Шиба – колишній член ВО «Батьківщина», який вийшов із лав цієї політичної сили навесні 2008 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Зрячий Показати IP 30 Жовтня 2008 10:21
Як на мене, то судити треба міністра Кучеренка. За його словами виходить, що люди мають мерзнути, а мери нічого не робити.
розчарована Показати IP 30 Жовтня 2008 10:23
Шиба вчинив мужній і справедливий крок для того, щоб у людей було тепло. А тепер за це "порушувати кримінальну справу"? Ото то в нас міністри... все для народу, ага.
Піарщик Показати IP 30 Жовтня 2008 10:58
А при чому тут те, що Шибу вигнали з тріском з БЮТу. У випадку зриву пломби Шиба поступив дуже розумно. Якщо його почнуть за цю кримінальну(а так воно і є) дію переслідувати і притягувати до відповідальності, то він постане в образі постраждалого за людей. Класний піар-хід. Що не зробиш заради популярності.
Вінстон - Піарщику Показати IP 30 Жовтня 2008 11:10
По-перше: Шиба сам пішов з БЮТу. По-друге: в остальному ти правий!
Зрячий Показати IP 30 Жовтня 2008 11:10
Дати людям тепло - це піар-хід?
Піарщику Показати IP 30 Жовтня 2008 11:12
підтримую цілком. Шиба нахапався таких методів, коли був у БЮТі, там це вже традиція - на проблемах народу створювати собі імідж
Піарщик 2 Показати IP 30 Жовтня 2008 11:41
Аби вчасно була затверджена програма компенсації різниці в тарифах, аби Шиба і Дячук не морочили людям голови, а вчасно вирішували б проблеми з "Нафтогазом" - ніякої потреби у "геройстві" не було б!
Піарщик 3 Показати IP 30 Жовтня 2008 12:23
во-во, а пвсля того херойства вилізе ше більшп різниця в тарифах і плотитимуть її лучани, які вчора казала: нам аби були батареї теплі
розчарована Піарщикам Показати IP 30 Жовтня 2008 13:27
Написане вами повна дурня. Тепло в квартирах є і якби не Шиба - то зараз мерзли б. Чи може ви живете в квартирах з автономним опаленням?
До Зачарованої Показати IP 30 Жовтня 2008 13:32
Так! Аби не Шиба, нас би вже приєднали до Рівного, аби не Шиба долар вже був би по 20 гривень, аби не Шиба, війна у Грузії досі тривала б, аби не Шиба, після весни не настало б літо...аби не Шиба. Дістали! Нудить!
Sid Vicious Показати IP 30 Жовтня 2008 13:48
Я, от, блін, тривалий час ржу з дописувачів наших новинних сайтів. Ну тіпо ясно, шо не хтить людина признаватись хто вона є. Не питання, як кажуть, у кожного на це свої мотиви. Але, йома-йо, народ, ви б хоть думками порозкинули, а то тута одні зрячі-незрячі, правдолюбці, піарщікі, лучани, волиняни і проча наволоч. До таких ніків, якшо чесно відразу упереджене ставлення в тому плані, шо це заказний пост, а не щирий. І, як виявляється, це на 90% правда, що дописувачі з ідіотськими, нібито спрямованими від лівих людей є заказухою. P.S. Ет не в тему підтримки або не підтримки Шиб[вирізано - цензура]. Це так просто, бо задрало ліве під(від, за іт.д.)гавкування. Краще б звичайні користувачі ресурсу відписували
дід Піхто Показати IP 30 Жовтня 2008 14:29
Може хтось і рже з коментарів а я сиджу біля батареї і грію свої старі кістки
баба Піхто Показати IP 30 Жовтня 2008 15:20
Ти чого розсівся, старий козел?! Ану йди картоплю копати!
старі кістки діда Пихта Показати IP 30 Жовтня 2008 16:17
Ти, баба, не напрягай нас. А то розкажемо дідові, чого в нього, козла, роги виросли
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 17:24
Пани писаки ,вам ненабридло ?
Психіатр Показати IP 31 Жовтня 2008 14:02
Уряд переслідує Шибу? Хіба що у Міністерстві охорони здоровя департамент психічного здоровя населення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus