USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Урядові рішення майже не змінять суму боргів за газ?

31 Жовтня 2008 12:42
Заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Володимир Тріколіч під час селекторної наради 31 жовтня проінформував, що у державі залишається значний рівень заборгованості за спожитий природній газ, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами Володимира Тріколіча, загалом по Україні заборгували коштів за спожитий природний газ на суму близько 5 мільярдів гривен. Постанови ж Кабміну, які стосуються перерахунків, як вважає заступник керівника «Нафтогазу», навряд чи вирішать проблему.
Адже в результаті залишиться понад 4 мільярди боргів, які, за словами пана Тріколіча, невідомо якими коштами будуть погашати. Представник «Нафтогазу» стверджує, що, наприклад, у Донецькій області боргів за «блакитне паливо» – 75 мільйонів гривень, на Дніпропетровщині – 150 мільйонів гривень.
Довідково:
Кабінет міністрів України 22 жовтня ухвалив постанову №944 «Про внесення зміни до пункту 5 Порядку перерахування у 2008 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися і постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії, послуг з водопостачання та водовідведення тарифам, затвердженим органами державної влади чи органами місцевого самоврядування».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus