USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

УСБУ Волині заперечує звинувачення українських експортерів

29 Вересня 2015 13:13
УСБУ Волині заперечує звинувачення щодо перешкоджання діяльності українському експортеру. Про це інформують у прес-службі відомства.

У зв’язку із заявою представників запорізької фірми «Метропромсервіс» про нібито перешкоджання їхній діяльності з боку співробітників УСБУ у Волинській області, повідомляємо, що це не відповідає дійсності.

Нагадаємо, нещодавно українські експортери заявили, що УСБУ у Волинській області перешкоджає їм працювати.

Зі слів адвоката, представника ТОВ «Метпромсервіс» Сергія Панченка, після 6 місяців боротьби з корупційними схемами на Волинській митниці один з найбільших платників податків у Запорізькій області, компанія «Метпромсервіс» отримала чергове попередження від силовиків про те, що дарма підприємці вирішили повстати проти корупції та відмовилися платити хабарі.

Натомість, у прес-службі відомства переконують, що УСБУ у Волинській області не здійснює жодних перевірок та не проводить будь-яких оперативно-розшукових заходів щодо фірми «Метпромсервіс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віто Показати IP 29 Вересня 2015 14:10
УСБУ "заперечує звинувачення"? Хто б міг подумати?! Сбушники - люди слова, свою провину визнають завжди і відразу. А цього разу, чого нема-того нема.
Олег Показати IP 29 Вересня 2015 16:18
А що воно взагалі робить те СБУ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus