USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ущент п’яний водій розтрощив огорожу в центрі Луцька. ФОТО. ВІДЕО

25 Жовтня 2013 13:55
У центрі Луцька водій, який, зі слів свідків, напився до стану «чорного сп’яніння», зламав огорожу та травмував жінку.

ДТП біля обласної спортивної школи, що на вулиці Шевченка, трапилась сьогодні, 25 жовтня, орієнтовно о 12:30.



Так, автівка марки Daewoo Lanos виїхала зі сторони вулиці Прогресу на центральну дорогу. Водій, який, зі слів свідків та правоохоронців, був у нетверезому стані, не впорався з керуванням та врізався в залізний бордюр, що відділяє проїжджу частину від тротуару. Унаслідок цього постраждала жінка, утім, налякана й бліда, не дочекалась працівників міліції та пішла з місця події.




Водія одразу ж забрали у наркодиспансер для проведення експертизи.

Як розповів начальник відділу УДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук, винуватець ДТП – 53-річний лучанин, який проживає на цій же вулиці.



«Водій виїжджав із прилеглої вулиці на вулицю Шевченка у стані алкогольного сп’яніння. Ми вже працюємо із свідками події», - прокоментував ситуацію правоохоронець.



Зі слів головного даішника Волині, за фактом ДТП, можливо, відкриють провадження за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення».



Директор Волинської обласної ДЮСШ Богуслав Галицький розповів, що став випадковим свідком правопорушення. Зі слів чоловіка, він турбується за життя дітей, які відвідують спортивну школу.



«Це диво, що саме в цей час дорогу не переходили діти. Страшно подумати, що могло б статися, якби, наприклад, у той час там перебувала мама з каляскою – вона б точно не зуміла уникнути біди», - бідкається пан Богуслав.



Як розповів свідок, автівка на швидкості зачепила жінку, яка у той час йшла по тротуару. Постраждала упала на траву, але згодом, оговтавшись, пішла додому.

«Існує два стани: оп’яніння та «чорне оп’яніння». Ото, цей водій був за межею чорного», - резюмував очевидець.




Опісля машину забрав евакуатор.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Антипияк Показати IP 25 Жовтня 2013 14:36
Забагато алкашів на дорогах розвелося!
Злий Показати IP 25 Жовтня 2013 14:49
Я б цьому мудаку ноги поламав би,якби там був.Кончені лигарі самі нехай вбиваються,а не люди страждають за дебілів. Зловлю п"янюгу за кермом ЛЮБОГО,то сам йому челюсть виверну на другу сторону,і менти не допоможуть.Вже нема терпіння з тими алкашами! Хто любить випити і їхати уважно прочитайте це і задумайтесь.Я не подивлюся на ваші зв"язки і погони!!!!
Василь до Злий Показати IP 25 Жовтня 2013 14:52
Підтримую злого!!!
S до Злий Показати IP 25 Жовтня 2013 16:05
я Вас пiдтримую, але що Ви можете зробити? за ноги до 5-ти рокiв, а якщо дуже захочуть то й наркотики знайдуть при общуку. за придурка будете 7 рокiв сидiти? нiчого Ви проти зв'язкiв та погон не зробите. потрiбно на законодавчому рiвнi мiняти, щоб 7 рокiв сидiли не ви, а той, хто за кермо п'яний сiв.
мда… Показати IP 25 Жовтня 2013 14:52
не було б металевої огорожі, то жінку нах задавило б…
nmt Показати IP 25 Жовтня 2013 14:54
с***и болт чудо його машина шо хоче то и робить
Довбограю до nmt Показати IP 25 Жовтня 2013 15:02
ти дибіл?
Бабло переможе усе Показати IP 25 Жовтня 2013 15:00
Вангую, чуваку нічо не буде, на лапу мусорам, прокурору, і адвокату, і далі буде заслимачений кататись, в Гондурасі живем, панове. З.І. при 1 п"янці за кермом, вібирав би права в під***в пожиттєво. Нема клепки, катайся все життя на таксі
Даи Показати IP 25 Жовтня 2013 15:46
Треба як в Білорусі Лукашенко зробив, попався п'яний за кермом, вилучають авто назавжди і в піч на переплавку, щоби не було нагоди ще раз цим авто ким-то скористатись.Чи то Jeep, Toyota чи ЗАЗ, нема різниці.
Факт до Даи Показати IP 25 Жовтня 2013 16:32
Гузь, чув? Українці бацька поважають.
кеша Показати IP 25 Жовтня 2013 16:40
Відібрати нах... посвідчення, і нехай катається громадським транспортом пожиттєво.
Горохівець Показати IP 25 Жовтня 2013 17:15
Кілька років тому у горохові мент автівкою задушив двоє дітей. Вже вийшов.
Тарас Показати IP 25 Жовтня 2013 17:49
герої мусра на фото, працівники інтелектуали, де ж ви так тяжко працюєте, коли на яровиця при виїзді на кільце наглота обїзджає чергу автівок і зухвало підрізаючи їде як їм заманеться і так само на кільці біля історичного факультету/досаафу, одні по правилах їдуть, а другі - в ср** всіх мали, от де ж в це й час наші сміливі і відважні доїшники???
віктор Показати IP 25 Жовтня 2013 19:14
від вчора в білорусії за повторне п*янство на протязі року заберуть авто.Вгадайте з трьох разів,хто від цього виграв найбільше?
Іван Показати IP 25 Жовтня 2013 20:45
Одне не зрозуміло, чому відразу номера познімали? вже алкашугу хтось кришує. Хто знає що то за б***о?
Misteria до Іван Показати IP 26 Жовтня 2013 09:27
Наскільки мені відомо, номера відлетіли разом з передньою частиною машини...
Ірина Показати IP 25 Жовтня 2013 22:15
Бачила сьогодні цю аварію,неприємна картина,в нас час продаєця все,покупляють права а що зними робити надорозі незнають,влада в нас така що скоро за гроші своїх дітей продавати будуть,кожин 5-тий водій вчиця в автошколі а попередніх чотири права купують і авто а уявлення про правила немають,хай вже в комплекті до прав і правила дарують,через таких придурків страждають наші діти і близькі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus