USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усі державні установи перейдуть на дистанційне обслуговування та електронну звітність

11 Грудня 2017 10:44
Наступного року в обов’язковому порядку на систему дистанційного обслуговування мають перейти всі установи, які фінансуються з державного бюджету.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 11 грудня.

Як повідомив керівник Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак, заплановано, що на систему дистанційного обслуговування з 1 квітня перейдуть клієнти-розпорядники коштів обласних і районних бюджетів, а з 1 липня – територіальних громад і сіл.

Окрім того, із 1 липня 2018 року усі розпорядники коштів повинні будуть подавати звітність у органи казначейства лише в електронній формі – через мережу з використанням електронного цифрового підпису.

Михайло-Мирослав Леміщак теж наголосив, що цьогоріч останнім днем проведення розрахунків казначейством буде 27 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus