USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Усі негайно в укриття»: хакери знову зламали в Росії радіо та ТБ і запустили сигнал тривоги. Відео

28 Лютого 2023 10:38
Хакери зламали ефіри російських радіо та телебачення й «оголосили» в низці регіонів РФ «повітряну тривогу». Громадянам країни-агресора рекомендували негайно пройти в укриття.

Як пишуть російські ЗМІ, ефіри були зламані в кількох областях, зокрема в Московській і Ленінградській, передає Obozrevatel. Також сирену почули в Тольятті, Воронежі, Казані та Бєлгороді.

Замість трансляції на екранах росіян з’явилося попередження про ракетну загрозу, аналогічні повідомлення було озвучено в ефірі деяких радіостанцій.
Кремлівські пропагандисти поскаржилися, що нібито «українські хакери» знову спробували «розлякати» аудиторію «в європейській частині Росії», зламавши сервери радіостанцій і телеканалів.

Тим часом у російському МНС запевнили, що «жодної тривоги немає».

Зауважимо, вранці 22 лютого хакери здійснили аналогічну атаку на радіо в РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Лютого 2023 12:36
Закадровий голос сюжетів про Налівкіна починає сушити сухарі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus