USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Усі російські активи на території України переходять у власність держави, – Шмигаль

10 Травня 2022 22:55
Кабінет Міністрів затвердив документ, згідно з яким російські активи на території України переходять державі, а точніше – Державному підприємству «Національний інвестиційний фонд».

Як передає Укрінформ із посиланням на Telegramпрем'єрміністра Дениса Шмигаля, таке рішення ухвалили на засіданні уряду у вівторок.

«Усе, чим володіє Росія в Україні, ми заберемо й скеруємо на посилення армії, підтримку людей та відновлення нашої країни. І Президент, і уряд неодноразово казали, що Росія має заплатити за те, що вона зруйнувала в Україні», – сказав Шмигаль.

Він запевнив, що влада продовжує роботу з міжнародними партнерами, аби російські активи в інших державах також було конфісковано й передано на відновлення нашої країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus