USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Усіх затриманих у київському клубі відпустили з воєнкомату

29 Жовтня 2017 18:32
Затриманих під час рейду у київському клубі Jugendhub в ніч на 28 вересня відпустили з військкомату.

Про це Громадському повідомив адвокат затриманих Роман Стоічев.

За його словами, хлопцям видали повістки на призовну комісію. Тепер захист затриманих готується оскаржити дії правоохоронців у суді.

«Ми наразі готуємося до оскарження незаконних дій щодо хлопців, які були затримані, щоб обставини їх незаконного затримання та позбавлення свободи були встановлені, та їх права буди відновлені. У правовій державі не може панувати беззаконня. Сподіваємося, що суд дасть належну оцінку діям правоохоронців та військових військкомату», — сказав він.

Нагадаємо, правоохоронці влаштували рейд до київського нічного клубу Jugendhub у Шевченківському районі. Поліція заявила про затримання 17 людей з наркотиками.

32 відвідувачів було доставлено до військкомату, оскільки, за повідомленням поліції, вони ухилялися від призову на строкову службу.

Зі свого боку, очевидці повідомляли, що правоохоронці під час рейду застосовували силу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 29 Жовтня 2017 22:39
Такий чос буде проведений по Луцьку у Версалі, Опера - та інших клоаках міста, усіх будуть везти до військоматів і виявляти хто де і з якого часу перебуває на військовому обліку, законність відстрочок і актів про стан здоровья ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus