USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Усім учням мають вимірювати температуру при вході в школу, – головна освітянка Луцька

2 Вересня 2020 11:52
Усім учням і відвідувачам школи обов’язково мають вимірювати температуру тіла при вході в навчальний заклад.

Про це йшлося 2 вересня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як зазначила керівниця управління освіти Зіновія Лещенко, усі учні та відвідувачі школи при вході мають проходити температурний скринінг. Вимірювати їм температуру мають чергові вчителі чи технічний персонал.

Зіновія Лещенко інформувала, що сьогодні має відбутися нарада з керівниками, на якій про цю вимогу знову нагадають, адже «маю підозри, що не скрізь скринінг роблять».

За словами головної освітянки міста, усі школи забезпечені усім необхідним, зокрема й термометрами.

Окрім того, попри рекомендації, вчора, 1 вересня, дуже багато батьків були присутніми на святі першого дзвоника.

Зіновія Лещенко теж повідомила, що зараз управління освіти працює над закупівлею для педагогів захисних щитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 2 Вересня 2020 12:31
МІзки собі купіть, а не щитки вчителям. Як корони не було, то вони все позакривали наглухо, а як пандемія прогресує, - вони дітей за парти всаджують!
студент Показати IP 2 Вересня 2020 12:42
А в університетах?
лучанка до студент Показати IP 2 Вересня 2020 15:03
22 серпня видано документ,де все описано як діяти у навчальних закладах. 1 вересня вже мали все виконувати і щитки так само. В ЗОШ № 3 на сайті ніякої інформації, а це вже ж ліцей !.. Діти дзвонять класоводу 31 серпня за навчальний процес і тоді вчитель згадує за свої обовязки і скидає розклад уроків...
лучанин Показати IP 2 Вересня 2020 16:09
безголове керівництво двірник міряє температуру а прбиральниця в 68 років веде урок інформатики 2 термометри 4 входи дебілізм
Лучанка Показати IP 3 Вересня 2020 13:50
Наш директор школи на зборах сказав, що ніхто не буде міряти температуру дітям. На це просто немає часу.
Лілія Показати IP 3 Вересня 2020 23:03
Хто і коли зобов'язав вчителів- предметників міряти температуру ? Вони не медики і не мають права втручатися в здоров'я дітей. Для цього є батьки,які відповідають за здоров'я власних дітей, міряють їм зранку температуру, дивляться на самопочуття дитини. Чому цю відповідальність покладають на вчителів або технічних працівників ? Держава самоусунулася від вирішення будь-яких проблем освітнього процесу в період пандемії , не надавши навіть елементарних масок вчителям, кинувши їх напризволяще з усіма проблемами,накинувши масу роботи : контролювати вхід до школи, провітрювати класи, дотримуючись всіх правил (на уроці, на перерві ),опитувати дітей про самопочуття ,записувати температуру, подавати списки відсутніх і причини тієї відсутності до 10.00 , дивитися за дітьми кожної перерви , не виходячи з класу, організовувати доставку їжі з їдальні дітям до класу. І взагалі немає жодного рядка про те, що вчитель хоча б на якійсь перерві має відпочити і щось поїсти !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus