USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Усім ворогам покажем кулаки та дулі»: луцька Флайза презентувала музичну «Паляницю»

5 Травня 2022 00:55
Луцький гурт Флайза презентував пісню із промовистою назвою «Паляниця».

«Цей пароль нації щебечемо, як солов’ї», – йдеться у тексті нової пісні.

За час широкомасштабного вторгнення слово «паляниця» набуло нової сили та викликає в українців напрочуд позитивні емоції, аж до захвату від рідної мови. Флайза додала до цих почуттів музичного драйву і зрештою з’явився потужний хіт, який перегукується з сучасними подіями в Україні.

«Одного разу, повернувшись із волонтерського центру, де я з друзями плів сітки і не перший день бачив сотні людей, які вкладали всю душу в ту справу, до мене прийшло натхнення, і я буквально за кілька годин написав текст цієї пісні, – розповідає лідер колективу Андрій Тимчук. – Не пригадую, щоб будь-який інший текст в мене народжувався так швидко. Фактично я виплеснув назовні усе те, що зібралось всередині за перші тижні повномасштабної війни».

Читати ще: Луцький гурт ФлайzZzа позбувся літер Z у назві

«Шановні мурахи» – це звернення до всіх українців, які кожен на своєму місці оперативно приступили до справ, якими ми хотіли б наблизити нашу Перемогу, наголошують музиканти.

«Так склалось, що до Луцька повернувся Роман Грисюк – молодий талановитий аранжувальник. Наші дороги несподівано перетнулись, і Рома допоміг нам створити потужне аранжування треку. А ще наші давні друзі зі студії «МІК» саме оголосили про можливість вільно попрацювати усім музикантам, які планують створити патріотично-соціальний контент. Паралельно із цими процесами до нас звернувся луцький волонтер Сергій Тимчук і повідомив про необхідність створення пісні, з допомогою якої можна було б висвітлити працю наших волонтерів. Разом з Антоном Аношиним і Дмитром Кухаруком вони відзняли чудові кадри, які потрапили у відео, що і пропонуємо вашій увазі. Також у кліпі використані відеоматеріали Олександра Солов’я та Анастасії Каспрук», – пише Флайза.

«Користуючись нагодою, хочемо подякувати усім людям, які так чи інакше були дотичними до створення цієї роботи. А ще дужче хочемо подякувати нашим воїнам, волонтерам, медикам, ДСНС, правоохоронним органам і іншим героїчним людям в Україні та за кордоном, які докладають неймовірних зусиль для досягнення нашої Перемоги. Всі ми, мурахи, ліпимо наш потужний, міцний, красивий та щасливий мурашник. Слава Героям! Україна понад усе!» – підсумовують музиканти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus