USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ув’язнені у тюрмі США взяли охоронців у заручники і висунули вимоги Трампу

2 Лютого 2017 11:52
У штаті Делавер (США) ув'язнені однієї з в'язниць в місті Смірна захопили в заручники охоронців і висунули вимоги президентові Дональду Трампу. Усі в'язниці штату Делавер були поставлені під посилений контроль.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на NBC.

Так, в заручники взяли п'ятьох охоронців. Пізніше один із них, який отримав поранення, був відпущений ув'язненими на свободу. Відзначається, що у будівлі, в якій сталося захоплення заручників, знаходиться близько 100 ув'язнених. Всього в тюремному комплексі міститься близько 2,5 тис. злочинців. До виправної установи стягнуті сили поліції і екстрених служб.

У зв'язку з інцидентом усі в'язниці штату Делавер були поставлені під посилений контроль. При цьому, за інформацією сайту Delawareonline, ув'язнені висунули вимоги американському президентові: реформування в'язниць і поліпшення умов укладення.

"Ми намагаємося пояснити, навіщо ми це зробили. Дональд Трамп і все, що він зробив і робить зараз. Ми знаємо, що у в'язницях все зміниться до гіршого. У нас є вимоги, до яких потрібно прислухатися і звернути увагу. Впершу чергу нам треба освіту. Ми хочемо введення реабілітаційної програми, яка поширюватиметься на усіх. І ми хочемо, щоб гроші, які виділяються в'язниці, йшли в її бюджет", - розповів один із ув'язнених.

Нині невідомо, чи є у тих, що захопили в'язницю, зброя. З ув'язненими ведуться переговори. Начальник відділу безпеки штату Делавер Роберт Коуп підкреслив, що вимоги ув'язнених будуть розглянуті у тому випадку, якщо конфлікт буде вирішений мирним шляхом, а потім поговоримо". При цьому він відмовився коментувати вимоги ув'язнених і відзначив, що слідчі займаються з'ясуванням причин події.

Один із колишніх ув'язнених розповів виданню The News Journal, що напруженість у в'язниці накопичувалася роками. За його словами, нові наглядачі ображали ув'язнених, освітні програми були обмеженими, а за хорошу поведінку їх непереводили у блоки з середньою безпекою, тому що вони були переповнені.

Нагадаємо, компанія Harley – Davidson прийняла рішення відмінити візит президента США Дональда Трампа на завод в Милуоки у зв'язку з підготовлюваними протестами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus