USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Узбецький вінгер та колишній гравець: у «Волині» – четверо футболістів на перегляді

12 Лютого 2022 16:17
На зборах луцької «Волині» перед поновленням сезону Першої ліги знаходяться четверо футболістів на перегляді.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо після контрольного матчу «Волині» з ФЦ «Ковель-Волинь».

Серед гравців на перегляді є старий знайомий луцьких вболівальників, захисник Назар Мельничук. У контрольному матчі він грав на позиції лівого захисника, яку минулого сезону закривав Іван Цюпа, який взимку перейшов до львівських «Карпат». Останній прихід Назара Мельничука у «Волинь» був у 2019 році (11 матчів, 1 гол), а останнім клубом – МФК «Миколаїв».
На перегляді у «Волині» також 24-річний атакувальний півзахисник Віталій Бойко. Футболіст виступав за «Минай» та «Кремінь». Також у 2020-2021 році він захищав кольори іспанського клубу «Сан-Рафаель», однак там зіграв три матчі.
Ще один гравець на перегляді – Ярослав Терехов, йому 22 роки, він грає на позиції центрального півзахисника. Одним з клубів, де виступав півзахисник, був «ВПК-Аагро», за який він провів дев’ять матчів.
Окрім того, ще одним потенційним новачком «Волині» є узбецький вінгер, якого партнери кличуть Бека. Ім’я та прізвище цього гравця дізнатися не вдалося.
У матчі з «Ковель-Волинь» узбек закривав позицію лівого півзахисника, організувавши одне взяття воріт.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus