USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уже завтра в Луцьку стартує анімаційний фестиваль. Програма

7 Жовтня 2016 09:56
З’явилася програма анімаційного фестивалю «Задзеркалля», який відбудеться у ці вихідні у Луцьку.

Про це повідомили організатори - громадська організація «Імаго».

Нагадаємо, у ці вихідні відбудеться справжнє свято анімації – 8 та 9 жовтня триватиме фестиваль «Задзеркалля». У приміщенні Волинського академічного обласного театру ляльок та антикафе «Innerspace» влаштують зустрічі з відомими українськими аніматорами, акторами озвучення, майстер-класи анімації та перегляди анімаційних фільмів.

«Задзеркалля» - це можливість почути «голос» Барта Сімсона у виконанні актриси озвучення Анни Лев, побувати на майстер-класі Юрія Коваленка, більш відомого, як Доктор Звук, дізнатися, про те, як знімали «Фіксіків» від мультиплікатора Володимира Ликова та навчитися створювати мультики під керівництвом учасників анімаційної студії «Червоний собака».

8 жовтня об 11:00 у приміщенні Волинського академічного обласного театру ляльок, що на вулиці Кривий Вал, 18, розпочнеться відкриття фестивалю «Задзеркалля».

Вперше у Луцьк приїде відома актриса озвучення, голосом якої говорять персонажі мультфільмів «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона» Ганна Левченко, відома також, як Анна Лев.

До слова, жінка озвучила одного з головних героїв серіалу «Сімпсони» харизматичногобешкетника Барта та інших персонажів цього мультсеріалу.

Об 11:20 Анна Лев розповість про свій досвід в дублюванні мультфільмів, кого з озвучених героїв вона любить найбільше та як передавати характер та особистість героя за допомогою голосу. Знайомство з актрисою відбудеться у театрі ляльок.

А о 17:00 в антикафе «Innerspace», що на вулиці Парковій, 5, актриса проведе майстер-клас «Академія голосу».

Ще один учасник першого фестивального дня - керівник анімаційної студії «Тунгуру» Володимир Ликов з Донецька. О 12:40 зі сцени Волинського академічного обласного театру ляльок він розповість, як створював 2-D анімацію для популярного мультсеріалу «Фіксіки», а також про зйомки нового українського мультиплікаційного серіалу «Пригоди тельфів».

О 19:00 в антикафе «Innerspace» відбудеться майстер-клас мультиплікатора на тему «Як ми робимо мультфільми».

Другий фестивальний день «Задзеркалля», 9 жовтня, розпочнеться з перегляду українських анімаційних короткометражок в антикафе «Innerspace» об 11:00.

О 14:30 в обласному театрі ляльок учасники студії кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» з Києва розкажуть, як вже понад 10 років вчать дітей та дорослих створювати мультфільми.

А о 17:30 усі охочі, які попередньо зареєструються на майстер-клас, зможуть послухати про «12 принципів анімації Уолта Діснея» та разом з «Червоним собакою» спробувати себе у ролі мультиплікаторів. Майстерку проводитимуть в антикафе «Innerspace».

На завершення заходу організатори запланували «родзинку» – виступ легендарного актора озвучення та звукоімітатора Юрія Коваленка, більше відомого, як Доктор Звук. Чоловіку під силу зімітувати більше ста звуків, через що він двічі потрапляв у Книгу Рекордів України.

Актор озвучував мультфільми «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець», «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та ін.

Зустріч з ним відбудеться о 16:00 у Волинському академічному обласному театрі ляльок. А вже о 19:20 зареєстровані відвідувачі зможуть потрапити на майстер-клас професіонала озвучення «Мистецтво голосу та звукоімітація» в антикафе «Innerspace».

До слова, участь у майстер-класах зарошених учасників «Задзеркалля» зможуть взяти усі охочі безплатно, попередньо заповнивши реєстраційну анкету у театрі ляльок після презентації анімаційних студій або знайомства з акторами озвучення.

Окрім того, серед усіх хто, прийде у костюмах мультиплікаційних героїв, розіграють солодкий приз від торгової марки «Laki».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus