USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

В адміністрації Порошенка підтвердили зустріч із командою Манафорта у 2014

8 Серпня 2018 17:58
В адміністрації президента України Петра Порошенка підтвердили зустріч головного стратега його виборчої кампанії 2014 року із командою американського політтехнолога Пола Манафорта, якого в США судять за підозрою у фінансових злочинах.

Представниця адміністрації Порошенка Дар’я Худякова підтвердила радіо Свобода, що така зустріч була. «Була зустріч, але не подальші відносини», – наголосила вона.

Ця заява суперечить попереднім твердженням прес-служби президента України у відповідь на питання радіо Свобода. 2 серпня в адміністрації Порошенка відповіли: «Команда Петра Порошенка ніколи не співпрацювала з Манафортом чи з його людьми. Пропозиції надходили серед інших, але ніколи навіть не розглядалися».

Більше подробиць Худякова надати відмовилася і заявила, що інформацію може надати народний депутат України фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Гринів, який у 2014 році був заступником керівника виборчого штабу Порошенка.

Гринів на телефонні дзвінки радіо Свобода наразі не відповів. Але інтернет-виданню «Українська правда» він заявив, що у 2014 році зустрічався з американським політтехнологом Полом Манафортом з приводу співпраці.

«Манафорт намагався запропонувати свої послуги і свою стратегію для кампанії Порошенка. Я зустрічався з ним тоді і вислухав його стратегію, але на цих трьох годинах розмова з ним закінчилася», – розповів він.

За словами Гриніва, Манафорт дуже хотів співпрацювати з Порошенком і готувався до цього. Зокрема, на зустріч він прийшов із дослідженнями, соціологією. «Манафорт так і не зрозумів, що країна після Майдану змінилася», – пояснив політтехнолог президента.

Як повідомлялося, про «співпрацю» між штабом Порошенка і компанією Манафорта 7 серпня заявив Рік Гейтс, ключовий свідок у справі екс-керівника кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта і його колишній бізнес-партнер. На слуханнях справи Манафорта у штаті Вірджинія він заявив, що ця співпраця була короткою, і що за ці послуги Манафорту не платили. Інших подробиць він не навів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2018 18:25
Йома йо! Як то?
Чергова Показати IP 8 Серпня 2018 19:01
зрада зійшла нанівець... абидна да? Але Пінчук там засвітився зі своїми 150 тисячами непогано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus