USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В Афганістані землетрус забрав понад 900 життів

22 Червня 2022 16:28
В афганській провінції Пактика землетрус магнітудою 6,1 бала забрав життя щонайменше 920 людей, ще 610 поранені. Кількість загиблих, ймовірно, зросте після того, як надійдуть дані з віддалених гірських сіл.

Про це повідомляє Бабель із посиланням на Reuters.

Голова Агентства з ліквідації наслідків стихійних лих Мухаммад Насім Хаккан сказав, що більшість підтверджених смертей припали на Пактику. За його словами, також повідомляли про жертви у східних провінціях Нангархар і Хост.

За даними геологічної служби США (USGS), землетрус стався приблизно за 46 кілометрів на південний захід від міста Хост, що на південному сході Афганістану, епіцентр був на глибині 51 кілометр.
Європейський середземноморський сейсмологічний центр (EMSC) зазначив, що поштовхи відчувалися в Пакистані, Афганістані та Індії – на території, де проживають приблизно 119 мільйонів людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus