USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Альпах зник відомий німецький мільярдер

11 Квітня 2018 10:20
В Альпах під час відпочинку пропав глава німецького холдингу Tengelmann Group, до якого входить мережа будівельних магазинів OBI, Карл-Еріван Хауб.

Як повідомляє Reuters, 9 квітня 58-річний мільярдер вирушив до піку Кляйн-Маттерхорн з готелю на гірськолижному курорті в швейцарському Церматті. Відтоді про його місцезнаходження нічого невідомо.

Сім'я Хауба підняла тривогу та звернулася до поліції після того, як бізнесмен не з'явився в суботу на заплановану зустріч в Церматті.

Зараз в районі зникнення Хауба триває активна пошуково-рятувальна операція, яка ускладнюється несприятливими погодними умовами.

Tengelmann Group володіє 73 інвестиціями з оборотом близько 30 мільярдів євро і нараховує понад 215 000 працівників. Карл-Еріван Хауб очолює холдинг із 2000 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus