USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В амбулаторії у Ковелі з'явився ліфт для людей з особливими потребами

13 Листопада 2021 12:48
У Ковелі з'явився перший і поки єдиний зовнішній ліфт для людей з особливими потребами.

Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбук написав міський голова Ігор Чайка.

«Цілковито безпечний, з широкою платформою, де зручно стане візок, з плавним, без ривків, ходом. Це не просто конструкція із подвійним запасом міцності. Це іще й можливість регулювати хід, самостійно зупиняти тощо. Вантажопідйомність – понад 300 кг. Завдяки тому, що конструкція зовнішня, разом із монтажем обійшлася лише в 400 тис. грн.

І ось ти заходиш-заїжджаєш у такий ліфт – він повільно підіймає тебе на другий поверх госпрозрахункового відділення Ковельського МТМО з проведення всіх видів профілактичних медичних оглядів міської амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 2, що на Грушевського», - йдеться у дописі.

Ліфт встановили під час ремонту, який тут протягом двох місяців своїми силами робили працівники МТМО. Матеріали закупляли на зекономлені кошти бюджету медичного об’єднання.

На першому поверсі будівілі – амбулаторія, а на другому, власне госпрозрахункове відділення.

Генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер показав спеціально облаштовану для відвідувачів кімнату очікування, оновлені кабінети лікарів, маніпуляційну, санітарно-гігієнічну кімнату, повністю облаштовану для людей з обмеженими можливостями.

«Це відділення – необхідне для лікарні, бо зросла кількість визначених категорій працівників, які підлягають обов’язковому медичному огляду. Відповідно, збільшилося навантаження.

У госпрозрахунковому відділенні площею 340 м² будуть працювати всі необхідні для проходження медогляду вузькі спеціалісти.

Що ж, щойно до будівлі повністю дооблаштують заїзди, – перший та поки що єдиний об’єкт у Ковелі, повністю забезпечений інклюзивністю, до роботи готовий!» – написав Ігор Чайка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus