USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Австралії переживають найсильнішу за півстоліття посуху

8 Серпня 2018 20:21
Влада найбільш населеного в Австралії штату - Нового Південного Уельсу - оголосила про те, що на його території зафіксована найсильніша за останні 50 років посуха.

Про це повідомляє телеканал ABC News, передає Інтерфакс.

Зокрема, телеканал зазначає, що хоча від сильної посухи страждає велика частина південно-східних територій Австралії, саме в Новому Південному Уельсі, територія якого займає понад 800 тис. кв. км, ситуація найсерйозніша.

«Це дуже важко. Немає жодної людини в штаті, яка не побажала б дощу для наших фермерів і місцевих громад», - сказав міністр сировинної промисловості штату Ніалл Блейр.

Як повідомляється, влада Нового Південного Уельсу і федеральний уряд надають фермерам фінансову допомогу у зв'язку з загибеллю врожаю, але виділених коштів часто недостатньо.

Також фермерам офіційно дозволили відстрілювати диких кенгуру, які п'ють воду з поїлок для домашньої худоби. Метеорологи передбачають посушливу погоду в найближчі три місяці, тому багато фермерів розглядають можливість продажу худоби.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині очікується найгірший урожай за 15 років через спеку та посуху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus