USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У результаті бунту у в'язниці в США загинув заручник

3 Лютого 2017 11:13
Пoліції американськoгo штату Делавер вдалося звільнити останнього заручника, захопленого ув'язненими у в'язниці в місті Смірна. Наглядача доправили в місцеву лікарню. Ще одного заручника знайшли мертвим в будівлі в'язниці, пише Вектор дня.

Губернатoр штату Джoн Карні сказав, щo він молиться за сім'ю загиблого наглядача і ситуація з заручниками показала, з якими ризиками зіштовхуються працівники пенітенціарної служби.

В'язниця в Смірні - найбільший виправний заклад для чоловіків в штаті Делавер. Вчора, 2 лютого, ув'язнені захопили в заручники охоронців і висунули вимоги президентові Дональду Трампу.

"Ми намагаємося пояснити, навіщо ми це зробили. Дональд Трамп і все, що він зробив і робить зараз. Ми знаємо, що у в'язницях все зміниться до гіршого. У нас є вимоги, до яких потрібно прислухатися і звернути увагу. Першою чергою, нам необхідна освіта. Ми хочемо введення реабілітаційної програми, яка поширюватиметься на усіх. І ми хочемо, щоб гроші, які виділяються в'язниці, йшли в її бюджет", - розповів один із ув'язнених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus