USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Австралії виділять 50 млн доларів на відновлення дикої природи

13 Січня 2020 11:14
Уряд Австралії надасть $50 млн на відновлення дикої природи після масштабних лісових пожеж.

Про це написала міністр охорони навколишнього середовища Австралії Сюзанна Лей в Instagram.

«Сьогодні я оголосила про виділення $50 млн в якості надзвичайного заходу з відновлення дикої природи і середовища існування диких тварин, а також задля підтримки негайної роботи з охорони дикої природи науковців, екологів, громад та землеустроїв для планування довгострокових заходів щодо захисту та відновлення», - заявила вона.

Раніше прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон заявив, що запропонує створити спеціальну королівську комісію з розслідування причин виникнення та розповсюдження лісових пожеж.

Як повідомлялося, в Австралії з вересня 2019 року тривають масштабні лісові пожежі. У результаті стихійного лиха загинули щонайменше 24 людини, зруйновано близько 1500 будинків та вигоріло 5,2 млн гектарів землі. Особливо від пожеж страждають тварини. Зокрема, внаслідок лісових пожеж в Австралії вже загинуло понад мільярд тварин. Тисячі австралійців евакуювали через загрозу виникнення нової хвилі пожеж у п’ятницю.

Австралійські правоохоронці звинуватили понад 20 людей у навмисному початку лісових пожеж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus