USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Австрії перекинувся автобус з пасажирами, серед постраждалих – українці

20 Вересня 2023 12:00
В Австрії, поблизу села Міхельдорф, вранці 19 вересня потрапив у ДТП автобус, який здійснював міжнародне перевезення. Відомо про одного загиблого та десятки потерпілих, серед яких – громадяни України.

Про це пише APA, повідомляє ТСН.

Двоповерховий автобус із 40 пасажирами та двома водіями прямував з Берліна через Лінц до Трієста, коли близько 4:45 ранку виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся на бік через огорожу.

Наразі відомо про одну жертву ДТП – це 19-річна жителька Верхньої Австрії. Також ще приблизно 20 пасажирів отримали поранення. Багатьох з них госпіталізували. На місці людям надавали допомогу представники Червоного Хреста.

Водії пройшли перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Драгер показав негативні результати.

За даними ЗМІ, серед пасажирів автобуса були громадяни Австрії, Словенії, Італії, Німеччини, а також України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus