USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В автомобілі волинянина знайшли 750 л безакцизного спирту

21 Травня 2021 14:18
На Горохівщині поліцейські затримали автомобіль з підакцизними товарами сумнівного походження. На місце пригоди викликали співробітників Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє поліція Волині.

Транспортний засіб, Opel Movano, затримали співробітники групи реагування патрульної поліції на вулиці села Широке. За кермом автомобіля перебував 68-річний житель Горохівщини. Інцидент трапився учора, 20 травня, близько 12-ої години.

Під час огляду автівки поліцейські виявили 75 десятилітрових картонових коробок спирту без марок акцизного збору. Жодних документів на підакцизний товар у чоловіка не було.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції та співробітники фіскальної служби. Підозрілий товар вилучили.

Транспортний засіб та вилучений товар передали за підслідністю до Державної фіскальної служби для проведення подальшої перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
FRM Показати IP 21 Травня 2021 14:45
Поліція вцілому спрацювала,молодці!Але це,вже наслідки,починати треба з всім доступних сайтів,які торгують наліво і направо,а кібер поліція в той час.......?????
Анонім Показати IP 21 Травня 2021 15:19
То ж для власного споживання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus