USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Баварії прогримів вибух. Є жертви

25 Липня 2016 07:50
У німецькому місті Ансбах у Баварії прогримів вибух, одна людина загинула, 10 отримали поранення, із них троє перебувають у важкому стані.

Вибух прогримів в ресторані в центрі німецького міста Ansbach, що у федеральній землі Баварія.

Про це пише ТСН з посиланням на Sueddeutsche Zeitung. Згідно з даними газети, загинула щонайменше одна людина, ще дев'ять поранені.

Але, як передає Reuters, у міській поліції підтвердили факт події, проте офіційних даних про жертв і постраждалих не озвучили. Про причини інциденту не повідомляється.

Район оточений поліцією. Неподалік від ресторану проходив музичний фестиваль, після вибуху він був призупинений.




Раніше ЗМІ повідомляли про вибух газу, проте офіційного підтвердження цієї інформації немає. Центр міста частково оточений. Задіяні спеціальні підрозділи поліції.

Згідно з даними даними баварського МВС, єдиний загиблий в результаті вибуху є головним підозрюваним. Він вижив у результаті вибуху, проте потім помер від отриманих поранень.

Зі слів міністра внутрішніх справ Баварії Йоахіма Херрмана, підозрюваний намагався потрапити на територію фестивалю Ansbach Open, проте йому це не вдалося, після чого бомба вибухнула біля одного з ресторанів.

Херрман назвав особу підозрюваного. Це 27-річний сирієць, який приїхав до Німеччини два роки тому і подав прохання про надання притулку, однак рік тому воно було відхилене. Він жив в Ансбаху.

Через декілька годин поліцейські повідомили, що число постраждалих під час вибуху в центрі міста зросла до 12 осіб, при цьому ще одна людина загинула, - передає УНН з посиланням на Reuters.

Відзначається, що троє потерпілих перебувають у важкому стані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus