USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Білорусі буде українське телебачення

21 Грудня 2014 22:00
На території Білорусі почнуть транслювати один з українських телеканалів. Про це в Києві на переговорах президентів України і Білорусі Петра Порошенка й Олександра Лукашенка домовилися учасники української та білоруської делегацій, - повідомляє «Укрінформ» з посиланням на прес-службу Глави Української держави.

"Сторони досягли також домовленості щодо інформаційної співпраці. Йдеться про мовлення одного з українських телеканалів на території Білорусі задля об'єктивного висвітлення подій в Україні", - зазначається в повідомленні.

Крім того, делегації двох країн обговорили низку питань співробітництва України та Білорусі, зокрема щодо співпраці у паливно-енергетичній сфері, сфері безпеки, міжрегіонального співробітництва, у галузі машинобудування.

"Хочу зі свого боку задекларувати, що Україна щиро зацікавлена тому, щоб торгові, економічні, політичні, безпекові відносини розвивалися з максимальною інтенсивністю", - підкреслив Порошенко.

Лукашенко запевнив, що Білорусь буде надійним, чесним партнером України як у політичних, так і у економічних питаннях.

"Ми абсолютно прозорі. Ви на нас повністю можете розраховувати", - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ростислав Показати IP 21 Грудня 2014 22:11
Невже бацька бачить невиліковну хворобу путлєрона
батька до ростислав Показати IP 21 Грудня 2014 22:19
Політика то не для твого короткого розуму, хлопче! Думай про щось полегше, ростиславе!
віктор до ростислав Показати IP 21 Грудня 2014 23:12
і не тільки бацька...а путін ...весь в г*вні а як тримається...хоча він не тільки українцям він і росіянам жити не дасть...а від тої інформації яку подають росіянам московіти дійсно можна збожеволіти
Штефан, Луцьк до віктор Показати IP 21 Грудня 2014 23:18
По тобi й видно, олень, до з головою проблема
03 до віктор Показати IP 22 Грудня 2014 01:39
Виктор, Вы наверняка московский тролль? И Ваша прямая задача раззадорить врагов России и во славу самой России. Что Вы не комментируете на ВН - все в итоге становится на пользу той страны, которую Вы лично якобы ругаете. Да,а на счет батьки - он в последнее время становится як малое дитя - если России трудно - он ее шантажирует, если все в норме - тогда он ее лобызает и вымаливает льготы. А если серьезно - то все его действия понятны и малому дитя. Российские таможенники глянув на карту Белоруссии увидели, что в данном государстве нет никакого моря.И естественно у них возник вопрос по-поводу белорусских морепродуктов, идущих нескончаемым потоком в Россию. И тут российские погранцы и поняли, что пан Лукашенко лукавит (Лукашенко, лука, лукавит) и пытается перепродать продукцию техстран, которые выставили санкции России. А с морепродуктами таможенники выявили и польские яблочки и пр. И тут-же в Москву прибыли белорусские посланцы - и пытались объяснить,что данный промысел составляет 30 % их прибыли! Поэтому,Виктор, нет здесь никакой политики, и даже экономики - а ОБЫЧНАЯ ПРОСТИТУЦИЯ и попытка усидеть на двух стульях (аки на российских так и на прозападных). Как в свое время пытался проделать Янукович.
віктор до 03 Показати IP 22 Грудня 2014 11:20
мову вчи, бабо!
віктор до віктор Показати IP 22 Грудня 2014 12:10
не потрібно за мене розписуватись...
Анатоль_ до віктор Показати IP 22 Грудня 2014 12:57
Чого це він розписується за тебе, Наталко?
екскурсовод Показати IP 21 Грудня 2014 23:50
Порошенко розвиває свій бізнес - 5 канал в Білорусь, а ви кажете політика. Але як батька на це повівся і яка ціна питання не уточнили? А щодо об'єктивного висвітлення подій в Україні, то наші зомбоящики гарно хвалять владу, і чомусь не показали про мітинги, які недавно були в Києві, як люди дороги перекривають, як масово призовники тікають з України від призову і т. д. Всетаки зжимається очко в влади від перспективи нового майдану.
Анонім Показати IP 22 Грудня 2014 10:14
ну все, пиз*ец теперь сябрам нарисуется очень скоро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus