USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В якому стані захисні споруди на Волині

6 Серпня 2014 14:33
Про споруди цивільної оборони, що призначені для укриття і тимчасового захисту людей від небезпечних зовнішніх факторів, згадали на Волині. Про це інформує ПроКовель.

В управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області зауважили, що в Ковелі добре налагоджена робота щодо впорядкування документацій на об’єкти цивільного захисту населення.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ковельського міськвиконкому Юрій Дідковський зазначив, що на території міста залізничників розташовані 33 захисні споруди, з яких по 25 вже проведена інвентаризація і всі вони знаходяться на балансі тієї чи іншої організації, підприємства, що вкладає туди власні кошти, аби на належному рівні утримувати стратегічні об’єкти.

Серед найдоглянутіших захисних споруд у відділі назвали ті, що знаходяться на балансі підрозділів Львівської залізниці (їх аж 9), підприємства «Ковельмолоко», МТМО, РЖКП 1 і 2. Щоправда, і цим, і решті спорудам вже давно виповнилося за п’ятдесят.

Юрій Дідковський повідомив, що об’єкти цивільного захисту частково укомплектовані належними засобами для тимчасового там перебування людей, але в жодному з них немає телефонного зв’язку. У десятка підприємств діє система оповіщення населення про небезпеку, в робочому стані гучномовці. Однак і ця система є дещо застаріла. Приміром, інформація, що лине після сирени, ще на російській мові.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що бомбосховища на Волині - у занедбаному стані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus