USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В інтернеті з'явилася сторінка «Правда про події під Іловайськом»

5 Січня 2015 12:46
"Правда про події під Іловайськом" - сторінка під такою назвою з'явилася у соцмережі Facebook. Про це інформує Експрес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЙЦІ, ЯКІ ВИЖИЛИ В «ІЛОВАЙСЬКОМУ КОТЛІ», ВИМАГАЮТЬ СУДИТИ КЕРІВНИКІВ АТО

На сторінці будуть опубліковані матеріали тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з іловайських подій літа 2014 року. Про це повідомив народний депутат України Семен Семенченко.

"На сторінці про Іловайськ буде зібрано не тільки матеріали парламентського розслідування слідчою комісією ВР попереднього скликання, але і безпосередні розповіді учасників, фото та відеосвідчення учасників подій", - написав Семенченко. Як йдеться в повідомленні, опублікованому на цій сторінці, протягом доби на ній викладуть матеріали тимчасової слідчої комісії Ради щодо подій під Іловайськом. Відзначено, що також ведеться збір фото- і відеоматеріалів для слідчої бригади ГВР при Генпрокуратурі України.

Нагадаємо, як повідомив народний депутат Юрій Береза, комісію ВР щодо Іловайська трансформується в комісію з усіх порушень на сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ВОНО Показати IP 5 Січня 2015 12:53
комісія за комісією і комісією поганяє ! А буде все як з рослідуванням справи Гонгадзе та *отруєнням* Ющенка ну і майданськими срільцями звичайно. Нічого в нас не змінилось шо не говоріть
Штефан, Луцьк Показати IP 5 Січня 2015 13:01
С удовольствієм почитаю
Дмитро Показати IP 5 Січня 2015 13:23
правди ми ніколи невзнаемо ...
Лучанин Показати IP 5 Січня 2015 14:14
Правда очень простая. Был ватный генерал который угробил людей.
анонімус Показати IP 5 Січня 2015 14:58
семен семенченко - не справжнє імя
сашко Показати IP 6 Січня 2015 06:46
Лучше запитати самого березу и семенченка де вони були пид час виходу з котла один на броневаному джипи збрив другий в госпитали типа ранений був но дуже бистро виздоровив и вже воювати не хочуть бистринько в депутати чухнули вот таки це вояки як з мого... долото слава войинам ато слава украйини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus