USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Ірані назвали нові санкції США «економічним тероризмом»

8 Червня 2019 17:39
Санкції Сполучених Штатів проти Ірану свідчать про небажання Вашингтона вести переговори.

Про це заявив прес-секретар Міністерства закордонних справ Ірану Аббас Мусаві, повідомляє Укрінформ.

«Знадобився всього один тиждень для того, щоб твердження президента США про те, що він готовий вести переговори з Іраном, виявилося марним», – заявив він.

Мусаві назвав нові санкції ще одним прикладом «економічного тероризму» та продовженням «ворожнечі» США проти Ірану.

«Політика максимального тиску Америки – невдала політика, яку неодноразово пробували раніше попередні президенти країни. Це неправильний шлях, і уряд США може бути упевнений, що він не досягне жодної з цілей, поставлених для цієї політики», – зазначив представник іранського МЗС.

Як повідомлялось раніше, напередодні США ввели новий, широкий пакет санкцій проти Ірану, спрямованих проти нафтопереробного бізнесу країни, який є одним з головних джерел фінансування Корпусу вартових ісламської революції – збройного оплоту чинного режиму. Як підкреслили в адміністрації США, запроваджені обмеження стали частиною кампанії «максимального тиску на Іран», спрямованого на ізоляцію цієї країни на міжнародних ринках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus