USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

В Ісландії намагаються продати активний вулкан

12 Травня 2021 23:46
Вулкан в Ісландії з невимовною назвою Фаградальсф'ядль виставлений на продаж. Більше того, на нього вже знайшлися покупці.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Forbes.

Як зазначається, район виверження на півострові Рейкьянес на захід від столиці Ісландії знаходиться на приватній землі, що належить асоціації землевласників, яка налічує близько 20 осіб.

Голова асоціації повідомив, що вони отримали запити від ріелторів та інших зацікавлених сторін, і кілька пропозицій вже знаходяться на розгляді.

«Зараз це, мабуть, найгарячіша земля в країні», – пожартував він, додавши, що землевласники готові продати ділянку за відповідною ціною.

Виверження вулкана Фаградальсф'ядль почалося в березні і тривало протягом декількох тижнів.
Це місце приваблює безліч туристів, які влаштовують тут пікніки та навіть час від часу грають у волейбол.

Очікується, що потенційні покупці зможуть заробити на туристичному потенціалі цього місця.

Довідка

Фаградальсф'ядль – гора вулканічного походження на південному заході Ісландії в центрі півострова Рейк'янесскагі, за 30 км на південний захід від Рейк'явіка. Вулкан не вивергався близько 900 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus