USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Іспанії протести проти карантинних обмежень переросли в сутички

1 Листопада 2020 17:17
У столиці Іспанії Мадриді в ніч проти неділі, 1 листопада, мирні протести проти карантинних обмежень знову переросли в жорсткі сутички з поліцією. Після завершення протестної акції увечері в суботу, 31 жовтня, невеликі групи протестувальників влаштували вуличні бої з правоохоронцями.

Як повідомляє ТСН, на кадрах в ефірі іспанського телеканалу RTVE можна було побачити людей, які кидали каміння та підпалювали контейнери зі сміттям. Унаслідок заворушень постраждали троє поліцейських, 30 осіб було затримано.

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес заявив, що ірраціональні та насильницькі протести є неприпустимими.

Тим часом у Барселоні відбулися протести проти примусового виселення неплатоспроможних квартиронаймачів, які також переросли в сутички з поліцією. Одну особу було затримано.

Днем раніше в адміністративному центрі Каталонії внаслідок заворушень було затримано 15 осіб, поранення дістали 20 поліцейських та семеро демонстрантів.

У ніч проти неділю протести та сутички відбулися ще в кількох містах Іспанії.

Нагадаємо, що 29 жовтня іспанський уряд подовжив до 9 травня 2021 року надзвичайний стан, запроваджений у країні через пандемію COVID-19. У багатьох містах вночі діє комендантська година. У країні зачинені кінотеатри, театри та фітнес-клуби, проте школи та дитячі садки далі працюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus