USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Італії надаватимуть бустерну дозу COVID-вакцини людям від 40 років

12 Листопада 2021 08:44
На тлі зростання кількості захворювань COVID-19 в Італії прийняли рішення щеплювати третьою дозою вакцини проти коронавірусу людей від 40 років.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Local із посиланням на заяву міністра охорони здоров’я Італії Роберто Сперанци.

Виступаючи перед парламентом, Сперанца заявив, що наразі бустерну дозу вакцини надають людям за 60 років, медичним працівникам, людям із вразливих груп, а також тим, хто щепився вакциною Johnson&Johnson понад шість місяців тому. Однак із 1 грудня бустерну дозу також зможуть отримати всі люди віком від 40 до 60 років.

«Надання бустерних доз стане стратегічним рішенням для нашої кампанії вакцинації», – відзначив міністр, додавши, що мета уряду – 90% вакцинованого населення.

Також повідомляється, що з початку 2022 року в Італії планують щеплювати «бустерною» дозою усіх охочих.

ЗМІ відзначає, що станом на середу 45 мільйонів або 84% населення Італії віком від 12 років були повністю вакциновані від COVID-19. Також, за даними міністерства охорони здоров’я, понад 2 мільйони людей вже отримали бустерні дози вакцини.

Як повідомлялося, в Італії розпочалася четверта хвиля коронавірусної хвороби COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Листопада 2021 11:50
Кількість якістю не компенсуєш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus