USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В Італії почалася четверта хвиля COVID-19

8 Листопада 2021 16:47
Радник міністра охорони здоров’я Італії Вальтер Річарді заявив, що в країні почалася четверта хвиля коронавірусної хвороби COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція ANSA.

«Четверта хвиля епідемії вже почалася, але ми можемо впоратися з нею. Від нас залежить зробити так, аби ця хвиля не мала такі трагічні наслідки, як в інших країнах. Якщо ми продовжимо захищати себе, якщо ми будемо вакцинуватися третьою дозою та адекватно проходити тестування й відстежувати захворюваність у навчальних закладах, то ця хвиля буде незначною та не матиме таких наслідків, як в інших країнах», – зазначив Річарді.

Агенція ANSA додає, що наразі в Італії третьою дозою вакцинують лише працівників сфери охорони здоров’я, літніх людей та людей із вразливих груп. Утім, за словами міністра Сперанца, уряд планує щепити третьою дозою також людей з інших вікових груп.

За даними сайту Worldometer, в Італії з початку пандемії зафіксували понад 4,8 млн випадків COVID-19, з них – 132,3 тис. летальних, одужало понад 4,5 млн хворих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Правда Показати IP 8 Листопада 2021 17:15
Не може бути,а як же вакцинація,загальний імунітет,інша "фігня".Може пора щось робити???Визначити походження вірусу(Китаю до "лампочки") і почати ДІЯТИ, "великим "вершителям"доль людства?Що пропонуєте,маразматики???Стогнати і примножувати прибутки корпорацій і щось "шукати",ну,ну....
Зате до Правда Показати IP 8 Листопада 2021 17:26
Зате смертність в Італії в рази нижча за смертність в тій же Україні. Ось і вся причина вакцинації. А, і ще одне !!! В Італії вмирають переважно дуже старші люди, а також тяжко хворі, а у нас молоді і люди середнього віку. ТАК ЩО ДУМАЙТЕ, чи слухати агітаторів пуйла, чи слухати здорового глузду.
Анонім до Правда Показати IP 8 Листопада 2021 19:28
розслабтеся. всі ми на стільки вільні, на скільки нам цього дозволяють. тому варто займайтися своїм життям, а не сушити голову з приводу новин
Анонім Показати IP 8 Листопада 2021 17:17
В Італії вакциновано 73 відсотки населення ( два рази ) та почалася четверта хвиля... Думайте.
пиняботокс до Анонім Показати IP 8 Листопада 2021 17:27
В Італії люди не мруть так як у нас. Ми на першому місці в Європів по смертності. А отже, ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ!!!
Анонім до пиняботокс Показати IP 9 Листопада 2021 10:31
так в нас і медицина не така як в Італії.а набагато гірша дякуючи супрун розвалили все що було .тому і мруть.зрівняли Італію і Україну.
Правда Показати IP 8 Листопада 2021 18:29
Середній вік дивіться і захворюваність на хронічні хвороби,куди нам до Італії!!!Але і там не все гаразд.Тобто справа не у вакцинації(від грипу кожен рік і що???).Є проблема у самому вірусі,який агресивний і поки що мало вивчений,а чи природний???А що мовчить китай???Мать його...
Анонім Показати IP 9 Листопада 2021 10:32
створили китайці вірус то нехай і ліки створять від його.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus