USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Італії знайшли мертвою українку: їй погрожував колишній партнер

3 Грудня 2021 17:24
В Італії знайшли мертвою 43-річну українку Аліну Труш.

Про це повідомляє Кореспондент посиланням на ANSA.

Тіло жінки виявили 1 грудня у її квартирі в місті Трієст. Поліція прийшла до будинку жінки, щоб доставити судовий документ щодо погроз та насильства з боку її колишнього партнера.

Результати розтину будуть готові протягом найближчих тижнів і дадуть більш точну інформацію про причину смерті. При цьому поліція наразі розглядає кілька версій.

Місцеві ЗМІ пишуть, що у квартирі жінки нібито виявили кілька ємностей із метадоном та відкритий шприц.

Водночас видання зазначає, що поліція не виявила в будинку явних слідів наркотиків.

Видання Il Gazzettino пише, що поліція також розглядає версію про вбивство жінки.

Знайомі жінки повідомили, що вона працювала танцівницею. Вона мала двох дітей, і нещодавно вона жила з чоловіком-італійцем, з яким, за їхніми словами, у неї була сварка ще недавно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2021 22:32
Ті знайомі точно щось курять... Танцівницею в 43 роки? Просніться, в таких сферах "діяльності" вихід на пенсію відбувається набагато раніше. Природу не намахаєш, хоч як не штукатурся і себе крім як "дєвушка" не називай) І ще зауваження, якщо дозволите) Зверніть увагу, наскільки дибільно-беззмістовні ці новомодні терміни) мало того що вони часто притягнуті за вуха, так ще і конкретики в них нуль. Партнер в чому - шахи, спортзал, кекс? Всім ясно, що "дружили організмами", але вже навіть банальне "знайомий" більше підходить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus