USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Івано-Франківську Нацкорпус побився з тітушками Порошенка

19 Березня 2019 19:38
В Івано-Франківську, де сьогодні, 19 березня, виступає на мітингу президент Петро Порошенко, силовики й тітушки президента відтіснили представників Нацкорпусу.

Про це свідчить пряма трансляція, яку веде Нацкорпус з місця мітингу.

Представники Нацкорпусу традиційно прийшли запитати, коли Порошенко покарає винних, які розікрали оборонний бюджет в рамках всеукраїнської кампанії «Свинарчуків за ґрати!».

Представників Нацкорпусу й полку Азов Нацгардія взяла в «коробочку» і не пустила до сцени через конфлікт з тітушками Порошенка й СБУ. Перед цим тітушки Порошенка намагалися побитися з представниками Нацкорпусу і тоді втрутилась Нацгвардія.

Потім представники Нацкорпусу вишикувалися в колону по шість чоловік і зібрались йти до Порошенка.
У Нацкорпусі заявили, що їхня акція мирна. «Ми сюди прийшли з відкритими обличчями, щоб запитати, де ті обрубані руки, обіцяні президентом? Нас цікавить одне єдине питання – справедливість, коли вона буде встановлена?», – цитує активістів видання «Фіртка».

Керівник Нацкорпусу в Івано-Франківську Сергій Сивачук наголосив, що вони прийшли з вимогами взяти під варту причетних до розкрадань оборонки та позбавити їх волі, щотижневий звіт Генпрокурора щодо розслідування розкрадань.

«Коли ці Свинарчуки сядуть за ґрати? Коли президент виконає свою обіцянку?», – додали у Нацкорпусі.

«Ми задекларували виключно мирну акцію. Тут зібралися крім Національного корпусу, Національних дружин пересічні мешканці, які також мають право запитати, хто розкрадав оборонний бюджет», – додав Сергій Сивачук.
Як повідомлялося раніше, під час виступу Петра Порошенка у Черкасах активістів не пускали до сцени. Між правоохоронцями та демонстрантами виникли сутички. Націоналісти вигукували гасла: «Стій на сцені і відповідай на наші запитання!», «Президент від нас не втече». Але після приходу націоналістів Порошенко пішов з мітингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луч Показати IP 20 Березня 2019 07:42
Люди одумайтесь не голосуйте за пороха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus