USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У катастрофі літака з бразильськими футболістами знайшли винних

21 Грудня 2016 12:29
Комісія, що займається розслідуванням катастрофи літака з футболістами клубу «Шапекоенсе», озвучила, хто був винний у трагедії.

За даними слідчих, у катастрофі літака винен загиблий пілот Мігель Кірога та авіакомпанія LaMia, яка організувала рейс.

Відповідні висновки озвучив голова комісії міністр громадських робіт Мілтон Кларос, інформує Meduza.

Слідство встановило, що пілот проігнорував сигнал про недостатній запас палива перед вильотом з Болівії в Колумбію. У нього також було недостатньо досвіду для керування цим типом літака, до того ж військово-повітряні сили Болівії розшукували його за самовільний відхід зі служби.

Як пише видання El Tiempo, влада Болівії поки жодним чином не прокоментувала інформацію про те, як пілота допустили до управління літаком.

Одного із власників компанії LaMia Маркоса Роча слідство розшукує.

7 грудня в Болівії повідомили про затримання підозрюваних в авіакатастрофі в Колумбії.

Нагадаємо, вранці 29 листопада літак, який з бразильською командою «Шапекоенсе» летів на фінал Південноамериканського кубку проти колумбійського «Атлетіко Насьональ», розбився на пагорбі Ель Гордо в східній Болівії.

Загинули 76 людей, серед яких пасажири і члени екіпажу. Шестеро осіб вижило, з них лише троє гравців бразильської команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Так знайти Показати IP 21 Грудня 2016 14:39
Це проще простого........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus