USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

З'явилися перші фото авіакатастрофи у Колумбії

29 Листопада 2016 18:46
З'явилися перші фотографії з місця аварії літака у Колумбії, а також списки тих, кому пощастило вижити.

Нагадаємо, сьогодні сталася авіакастрофа літака, серед пасажирів якого були гравці бразильського ФК «Шапекоенсе». Загалом на борту була 81 людина. Лайнер зник з радарів після 22:00 і розбився на пагорбі Ель Гордо в муніципалітеті Ла-Уніон, який розташований в колумбійській провінції Вальє-дель-Каука, - інформує УНІАН.

Повідомлялось, що за офіційними даними, у катастрофі загинули 76 осіб, вижило – шестеро. Читайте також Катастрофа літака в Колумбії: названо імена футболістів, що знаходилися на борту При цьому раніше повідомлялось, що серед тих, хто вижив був і воротар Маркос Даніло Паділья. Однак пізніше ЗМІ написали, що він помер у лікарні, що підтвердили і в Організації Червоного Хреста. Читайте також У Бразилії оголошено триденний траур за футбольною командою, яка розбилася в авіакастрофі (фотогалерея) При цьому управління цивільної авіації

Колумбії опублікувало список осіб, які вижили у катастрофі:

- захисник "Шапекоенсе" Алан Рушел;

- воротар Джексон Фольман;

- захисник Зампьєр Нето;

- стюардеса Хімена Суарес;

- бразильський спортивний журналіст Рафаель;

- бортінженер Ервіна Тумірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus