USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У лікарні досі залишається 8 дітей, які отруїлися у школі

6 Березня 2017 10:19
У Волинській області восьмеро з понад 20 дітей, які отруїлися в сільській школі невідомою леткою речовиною, досі перебувають у лікарні.

Учні продовжують отримувати дезінтоксикаційну терапі.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила черговий лікар педіатричного відділення Володимир-Волинської центральної райлікарні Наталія Наум. Читайте також На Волині зростає кількість дітей, госпіталізованих з отруєнням після уроку хімії.

За її словами, учні продовжують отримувати дезінтоксикаційну терапію. Інших 13 школярів віком 12-15 років, які минулої п’ятниці теж були госпіталізовані у медзаклад, у суботу виписані додому в задовільному стані.

На даний час офіційної інформації про те, що це була за речовина, досі ніхто не оприлюднив. Проте правоохоронці припускають, що це можуть бути гербіциди, які хтось розлив у школі. Триває експертиза.

Нагадаємо, днями внаслідок отруєння невідомою речовиною, постраждали учні Лудинської сільської школи. 21 школяра і вчительку госпіталізували.

Наразі усі обставини з’ясовуються.

За фактом отруєння прокуратура Волинської області розпочала розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 137 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося раніше, 4 березня, стан 12-ти школярів, які отруїлися в Лудинській ЗОШ невідомою речовиною і перебували у Володимир-Волинському ТМО, поліпшився і їх відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus