USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

За чим сумуватимуть луцькі депутати

2 Травня 2014 09:00
У міській раді внесли зміни до Регламенту, згідно з яким обмежили час виступів, запитань, доповідей під час пленарних засідань.

Відповідний проект рішення ухвалили під час 59-ї сесії Луцької міської ради вчора, 30-квітня.

Згідно з ним, доповідати депутати можуть не довше як 10 хвилин, співдоповідати - до 3-х хвилин, на заключне слово дають дві хвилини.

Обмежили обранці громади й час для запитань.

Тепер з одним питанням будуть розбиратися не більше 30 хвилин. Й тут не дають собі депутати волі побалакати: для запитання виділено 30 секунд, з відповіддю спікер має впоратися за одну хвилину.

«Я був на днях у Верховній Раді України, мені так сподобалося: там виступ 3 хвилини, 2 хвилини - на заключне слово. Це допомагає депутатам впорядкувати свої думки й говорити по суті справи», - каже Луцький міський голова Микола Романюк.

Після прийняття проекту рішення про Регламент, депутати казали, що будуть сумувати за тим романтизмом, який був раніше й за емоційними, довготривалими виступами окремих депутатів.

Зауважимо, що 59-а сесії Луцької міської ради розпочалася вчора о 10.00 й завершилася біля 21-ї години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus