USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому на онлайн-карті у Луцьку не видно маршруток

1 Вересня 2017 11:53
Деякі перевізники не оплатили послуги з надання доступу провайдеру, через що не мають доступу системи моніторингу. Як результат – автобуси цих підприємців не відображаються на онлайн-карті руху.

Про це стало відомо під час 30-ої чергової сесії Луцької міської ради.

Начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк пояснив, що чимало автобусів не видно на онлайн-карті через те, що перевізники не платять провайдеру за надані послуги, в результаті чого їх відключають.

«МТС просто відключив їх. Це АТП 10701, підприємці Федік, Макарчук. Загалом в системі ми бачимо близько 160 машин», - пояснив Анатолій Миронюк.

Також він пояснив, що окремі водії самочинно відмикають пристрої, аби інші автобуси не бачили їх на карті і таким чином зібрати більше пасажирів.

«Так, як це зробили сьогодні на маршруті №28. Самочинно втрутились в роботу системи і вимкнули пристрій, аби інші водії не бачили цього автобуса», - пояснив Миронюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2017 12:06
А хто заважає навести порядок? Перевізники нехай плятять в міськраду, а міскрада оператору. Тоді хто не заплатив залишається без маршрута, бо не виконує умови. Якщо хтось відімкнув пристрій, то вважається що в цей день не вийшов на маршрут. Відповідно за невихід на маршрут залишився без маршрута. По результату набрати нормальних перевізників. Коли міськрада буде працювати на мешканців міста, а не на перевізників?
Лучанка Показати IP 1 Вересня 2017 13:13
Вважаю, що порядок в маршрутних перевезеннях Луцька заважає навести чи то безвідповідальність начальника управління транспорту та зв"язку Луцької міськради А.Миронюка, чи то його меркантильність... Може не та людина і не на тому місці?
Пасажир Показати IP 1 Вересня 2017 13:59
Щоб перевізники могли платити провайдеру за пуслуги, пропоную підняти вартість проїзду в маршрутках до 5 грн. Бо підвищення до 4 це мало, а якщо і 5 не буде вистачати, то підеяти вартість до 6 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus