USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку розказали, як вирішити проблему з псевдоволонтерами

20 Травня 2015 15:49
Як вирішити проблему з псевдоволонтерами розповіли у Луцьку сьогодні, 20 травня, під час столу-обговорення «Терористична війна. План дій та участь кожного українця». Захід відбувся у коворкінг-центрі «Репортер», що на проспекті Волі, 27.

Запрошений спікер – демобілізований офіцер управління 13-го окремого мотопіхотного батальйону, гість із ЧерніговаІгор Андрійченко.



На нарікання небайдужих лучан, які також долучилися до заходу, мовляв, у Луцьку вже не вперше активісти виявляють псевдоволонтерів, військовий розказав «секрет» того, як чернігівці побороли цю проблему.

Так, зі слів мовця, у Чернігові створили Єдиний волонтерський центр, який об’єднав розрізнені волонтерські групи. Його мета – координувати їхню діяльність, щоб не виникало ситуації, коли різні організації збирають гроші на одне і те ж. Відповідно, згодом закуповують однаковий список – так, що бійці мають, скажімо, забагато їжі, але відчувають нестачу амуніції.

Амуніція, ліки, спецзасоби захисту, речі, одяг, гроші на лікування, все це зберігатимуть в одному приміщенні.

Також єдиний центр волонтерів постійно публікує звіти використаних коштів онлайн – і це, як зазначив Андрійченко, допомагає втримати довіру суспільства.

До слова, всю допомогу бійцям – амуніцію, ліки, спецзасоби захисту, речі, одяг, гроші на лікування тощо зберігають в одному приміщенні.

Нагадаємо, що Ковельський центр допомоги бійцям закликає волинян бути обачними, аби не потрапити до рук псевдоволонтерів. Волонтери наголошують, що їхній Центр не здійснює збір коштів на вулицях міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 20 Травня 2015 20:57
грошей не давати от і все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus