USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

В Міноборони РФ «анонсували» нові удари по Україні: які міста та об’єкти під загрозою

17 Липня 2022 12:19
У Міністерстві оборони Російської Федерації продовжують вигадувати про опорні пункти та склади Збройних сил України, які начебто розташовані у цивільних об’єктах. Таким чином Росія хоче виправдати ймовірні удари по українських містах.

Про це йдеться у зведенні Міноборони РФ, передає ТСН.

Під загрозою ворожих обстрілів перебувають:

м. Соледар Донецької області. У Кремлі вигадали, що там нібито обладнано опорний пункт ЗСУ, у підвалі розміщено склад боєприпасів, а на прилеглій території – важке озброєння.

м. Харків. У Міноборони РФ видумали, що на нижніх та верхніх поверхах, дахах багатоквартирних житлових будинків по вулиці Пушкінській «українськими озброєними формуваннями» обладнано позиції великокаліберних кулеметів та розрахунків ПЗРК, а також склади боєприпасів.

м. Одеса. Як привиділося у Кремлі, що начебто на території школи № 100 (вул. Верненська) підрозділи ЗСУ розмістили бронетехніку, важку артилерію та РСЗВ, по периметру навчального закладу виставили блокпости, підходи до установи заміновані, але місцеве населення про це навмисне не повідомлено.

м. Слов’янськ. У Росії вигадали байку, що нібито у соціальному притулку для дітей «Паруса Надії» (вул. Серафимовича) «бойовики націоналістичних формувань обладнали казарму та опорний пункт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus