USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З території Білорусі випустили 25 ракет: під ударом північ України

28 Липня 2022 07:17
Зранку, 28 липня, з території Білорусі було випущено одразу 25 ракет для удару по Україні. В північних областях оголошена повітряна тривога.

Про запуски ракет повідомляє Telegram-канал «Беларускі Гаюн», передає ТСН.

Зазначається, що пуски ракет були з аеродрому Зябрівка, що неподалік білоруського міста Гомель. Всі запуски відбулися протягом години.

Ще на початку місяця Білорусь передала аеродром на Гомельщині під повний контроль Росії для облаштування російської військової бази. Він розташований в безпосередній близькості до кордонів України.


Додамо, вночі повітряна тривога майже по всій території України була оголошена двічі.

Сьогодні зранку ворог завдав ракетного удару по одній із громад Вишгородського району Київської області, повідомив голова Київської військової адміністрації Олексій Кулеба.

Обстріляний об’єкт інфраструктури. Інформація щодо жертв уточнюється. На місці вже працюють всі екстрені служби.

«Вкотре закликаю, не нехтуйте сигналами тривоги – спускайтеся в укриття. Війна триває, ворог продовжує підступно завдавати ракетні удари», – йдеться у повідомленні.

Після 5 ранку відбулися масштабні запуски ракет із території Білорусі. За попередньою інформацією, є влучання біля Гончарівського, що на Чернігівщині, повідомив очільник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

Оперативне командування «Північ» повідомило про дев'ять ракетних «прильотів» по території Гончарівської громади Чернігівської області. Ракети впали у лісовому масиві. Також спрацювала система протиповітряної оборони.

Два обстріли Харкова за ніч. Обидва відразу після опівночі. Один ближчий до центру, другий в одному з прилеглих до нього районів. Знову ракети С-300. «Як результат – дві невеликі пожежі, загашені нашими рятувальниками. Інформації про постраждалих на цей час немає», – йдеться у повідомленні мера Харкова Ігоря Терехова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
rrrr Показати IP 28 Липня 2022 07:58
пан Залужний! Та в4біть вже по тій Зябровці нах...р !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus