USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У міноборони РФ назвали причину вибухів на складі боєприпасів

6 Серпня 2019 09:14
Пожежа та вибухи 5 серпня в Росії на складі боєприпасів у Красноярському краї в селищі Кам'янка сталася через людський фактор.

Про це заявив заступник міністра оборони генерал армії Дмитро Булгаков, повідомляють росЗМІ.

За його словами, точні причини вкажуть слідчі органи і прокуратура. Булгаков додав, що арсенал підлягає розформуванню.

За підсумками обльоту охопленої пожежею території на вертольоті Мі-8 генерал заявив, що детонація порохових зарядів на складі припинилася. Однак загроза підриву окремих снарядів залишається.

Нагадаємо, 5 серпня на території одного зі складів Центру матеріально-технічного забезпечення (МТЗ) Центрального військового округу Росії загорілося сховище порохових зарядів до артилерійських боєприпасів, за пожежею пішли вибухи. Загорілися два майданчики для утилізації, в загальній складності на них є близько 25 тис. боєприпасів. Вибуховою хвилею вибило вікна в житлових будинках. Джерело в екстрених службах повідомив, що розліт осколків від вибухових снарядів досягає 15 км. Вогонь знищив на території частини пожежну техніку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus