USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Німеччині жорсткий карантин продовжили до кінця січня

5 Січня 2021 20:58
Уряд Німеччини схвалив продовження в країні жорсткого карантину до 31 січня. Таке рішення було прийнято під час наради з головами федеративних земель.

Відповідну заяву зробила канцлер Німеччини Ангела Меркель під час брифінгу за підсумками засідання, трансляцію якого вів Bild, повідомляє РБК-Україна.

За словами канцлера, захворюваність COVID-19 у Німеччині все ще залишається високою.

«Ми хочемо продовжити ті рішення, які ми прийняли в грудні, до 31 січня, і в деяких аспектах ми повинні посилити», – сказала Меркель.

Так, у Німеччині хочуть посилити подальші контакти між громадянами. Тепер дозволено проводити приватні зустрічі не більш ніж двом особам. До цього було дозволено зустрічатися з групою не більше п’яти осіб.

Нагадаємо, 16 грудня у Німеччині ввели жорсткий карантин в країні. Спочатку планувалося, що він триватиме мінімум до 10 січня.

При цьому раніше Меркель повідомляла, що Німеччина може повернутися до нормального життя до осені 2021 року. До кінця літа в країні планують щепити від коронавірусу 60% людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
факт Показати IP 5 Січня 2021 22:28
А в нас всі видужали!!! УРРРАААА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus