USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ОАЕ почнуть СОVID-вакцинацію дітей від 3 років

3 Серпня 2021 20:32
Об’єднані Арабські Емірати почнуть колоти китайську вакцину Sinopharm проти COVID-19 дітям у віці від 3 до 17 років.

Таке рішення було прийняте після клінічних випробувань та оцінок, повідомляє Українська правда. Життя з посиланням на Reuters.

Влада країни заявила, що в червні під час дослідження проводився моніторинг імунної відповіді у 900 дітей.

У дослідженні вакцини Sinopharm, яке проходило в Китаї, брали участь деякі члени правлячої родини Абу-Дабі. Вони супроводжували своїх дітей та племінників.

Про подробиці дослідження не повідомляється.

ОАЕ має один з найвищих у світі показників імунізації населення. Станом на 1 серпня, 78,95% населення (приблизно 9 млн людей) отримали одну дозу вакцини, а 70,57% – були повністю вакциновані.

В країні провели фазу третіх клінічних випробувань вакцини, виготовленої державним китайським виробником ліків Sinopharm, і розпочалаи її виробництво у рамках спільного підприємства між Sinopharm та технологічною компанією, що базується в Абу-Дабі.

Нагадаємо, в Україні МОЗ дозволило використовувати препарат Comirnaty від Pfizer-BioNTech для вакцинації проти COVID-19 дітей віком від 12 років в конкретних випадках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus