USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В облраді може звільнитися два депутатських місця

28 Жовтня 2014 10:26
Найімовірніше, одразу після виборів до українського парламенту та довиборів на 38-й одномандатний мажоритарний виборчий округ до обласної ради волинян чекають наступні перегони, - інформує «Волинська газета».

Один зі «свіжоспечених» народних обранців, який упевнено лідирує у 19-му окрузі на Волині, є депутатом Волинської обласної ради. Тож, очевидно, найближчим часом член фракції «Батьківщина» Ігор Гузь, обраний депутатом облради від одномандатного виборчого округу № 27 (Старовижівський район), замінить «обласний» мандат на «столичний».

Таким чином округ залишиться вакантним.

Аж ніяк не вибори можуть стати причиною «звільнення» ще одного депутатського місця. Минулого тижня Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив у силі вирок Апеляційного суду у Рівненській області, згідно з яким до 8 років з конфіскацією майна засуджено екс-голову Ратнівської райдержадміністрації та депутата Волинської обласної ради Валерія Трикоша.

Згідно з наслідками судового розгляду підтвердилися обставини вчинення злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 (одержання хабара в особливо великому розмірі) КК України.

Зокрема, в суді довели, що чиновник вимагав та одержав у 2012 році 25 тисяч доларів США за сприяння у виділенні приватному підприємцю земельної ділянки площею 2 гектари для ведення сільського господарства»

Валерій Трикош балотувався до волинського парламенту від одномандатного мажоритарного виборчого округу №23 (Ратнівський район). До весни цього року був членом фракції Партії регіонів.

Попри те, що, згідно з попередніми прогнозами вибори до місцевих рад в Україні можуть відбутися вже у березні 2015 року, у деяких мажоритарних округах волиняни, вочевидь, обиратимуть депутатів раніше. Правда – ненадовго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 11:25
гавнюкам завжди везе.
Ратнівчанин Показати IP 28 Жовтня 2014 14:08
Ви про Трикоша?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus